Емил Велев отрече да е наричал настоящия треньор на Левски

...
Емил Велев отрече да е наричал настоящия треньор на Левски
Коментари Харесай

Емил Велев за интригите, в които го вкараха: Зле скалъпена измислица! Пълно безумие!

Емил Велев отхвърли да е наричал сегашния треньор на Левски Петър Хубчев - " Глупчев ". Това разгласи Кокала.

" Прочетох всякакви мнения, които са цялостна небивалица съгласно мен. И особено за Хубчев ще бъда прям, какъвто съм бил постоянно - считам, че той си прави добре работата в Левски, по тази причина не мога да свържа това, което е написано, с това, което е самата истина.
 Снимка 418290
Източник:

Останалите мнения са някаква глупава импровизация на някой злоумишлен, защото, както знаете, неотдавна открих футболна академия Левски Спартак 1962. Освен това изрече ми въобще не е на това равнище, на което се прочетох през вчерашния ден в публикацията.

Всичко това е зле скалъпена небивалица! Пълно безумство!
 Емил Велев откри личната си футболна академия
Емил Велев откри личната си футболна академия

Кокала възроди марката " Левски-Спартак "

Това не са мои думи и аз, когато кажа нещо, постоянно стоя зад казаното, тъй като постоянно съм имал мнение, както и метод на изказ. Явно се търси спор сред мен и Петър Хубчев. Натам бият нещата, тъй като знаем, че ситуацията на Левски сега е такова, че тимът би трябвало да се поддържа, без значение кой е отпред на Левски и кой негов треньор. Явно някой не желае да поддържа Левски и по тази причина скалъпва сходни нелепости! С Хубчев сме другари и сътрудници, дори чета и че желаят да подреден някаква конспирация и с Ясен Петров сега, което още веднъж е доста тъпо. Но желая да успокоя почитателите, че това е цялостна илюзия и неистина ", сподели Велев пред " Блиц ".
 Емил Велев: Все по-малко левскари има в Левски
Емил Велев: Все по-малко левскари има в Левски

Кокала с обстойно интервю
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР