Емил Първанов-Ембака за първи път проговори за инцидента на магистрала“Струма“

...
Емил Първанов-Ембака за първи път проговори за инцидента на магистрала“Струма“
Коментари Харесай

Ембака в съда: Не исках да го убия, защитавах жена си и себе си

Емил Първанов-Ембака за първи път проговори за случая на автомагистрала “Струма “ през 2015 година, когато с камък умъртви чиновник на компанията „ Агромах “ и някогашен легионер Николай Чивиев.

Срещу Ембака се води дело за ликвидиране, след случая той се кри 4 месеца, а след това самичък се съобщи. Делото се гледа към този момент в няколко съвещания заради огромния брой на очевидци. На следващо съвещание Ембака даде пояснения за случката от негова позиция.

 ембака

„ Същия ден със брачната половинка ми се връщахме от магазин „ Лидл ” и минахме през новостроящата се автомагистрала. Видях човек със светлоотразителна жилетка до два гръцки тира, той махна с ръка, само че не стопирах и продължих напред. Малко по-късно лек автомобил ме настигна и засече, спря пред мен. От колата излезе наедрял мъж, над 1.90 м, който се развика. Попитах го: „ Ти какъв си? ”, а той отвърна: „ Ти в този момент ще видиш, отпадък замърсен ”, извади палка и ме удари по ръката. Аз залитнах, препънах се в чехлите, паднах, а след това побягнах.

Видях, че той троши колата ми, върнах се и чух жена ми да пищи, ръката й беше цялата в кръв. В този миг ми падна пердето и започнах да мятам камъни към индивида. След този миг всичко ми се губи, аз елементарно се запалвам, само че в такава обстановка изпадам за първи път. Той ме удари повторно през рамото с палката и тогава съм хвърлил камък по него.

Приятелят ми Любчо, който не съм схванал по кое време е пристигнал, ме извика: „ Ела, ела да видиш, индивидът си е глътнал езика ”. Аз го държах за главата, а Любчо помагаше. После се качихме в колата и се отправихме към болничното заведение.

Много скърбя за това, че един човешки живот е убит, не съм имал предумисъл да го убивам, само че желаех да защитя мен и брачната половинка ми, описа пред съда Ембака.

Ембака е обвиняем за ликвидиране по хулигански подбуди. Той умъртви охранителя Чивиев, който се опитал да го спре да не минава през новостроящата се права на Автомагистрала Струма сред Сандански и Петрич през 2015 година.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР