Емил Кошлуков, като програмен директор, показа среден пръст по БНТ

...
Емил Кошлуков, като програмен директор, показа среден пръст по БНТ
Коментари Харесай

И Каракачанов размаха среден пръст в ефир

Емил Кошлуков, като програмен шеф, сподели междинен пръст по Българска национална телевизия и по-късно беше определен за общоприет шеф на Българска национална телевизия. Красимир Каракачанов, като вицепремиер, сподели междинен пръст по Канал 3. Да чакаме ли да стане министър председател? Но по този начин или другояче, проявлението на междинен пръст по малкия екран от хора, които имат и желаят власт, към този момент се е трансформирало в нещо обикновено. Това написа във Facebook шоуменът и водач на партия "Няма такава страна " Слави Трифонов.

Вицепремиерът демонстрира неприличния жест по Канал 3, при присъединяване на Каракачанов в "Денят онлайн " с Наделина Анева, на 15 октомври, при отговор на въпрос за освобождението на Джок Полфрийман.

"Продължава да ме озадачава държанието на някои съдии, в това число Лозан Панов. Не може да ми приказваш за правила, за морал и да призоваваш съда по-бързо да завърши случая и да го пуска. Това обикновено ли е. Хелзинкският комитет и Съюзът на съдиите играят комбина. Не го ли виждаме? Виждаме гоДа извадим обстоятелствата. Имаше ли мнение от заместник-шефа на пандиза, че лицето не се е поправило и не заслужава предварително освобождение...Един гамен излезе и сподели междинен пръст... ", декларира Каракачанов, след което демонстрира неприличния жест.

(вижте повече във видеото по-долу, след 36-та минута)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР