Емил Кехайов, бившият шеф на Българския спортен тотализатор в Благоевград,

...
Емил Кехайов, бившият шеф на Българския спортен тотализатор в Благоевград,
Коментари Харесай

Сюрприз: Бивш началник на тотото драпа към властта в Благоевград

Емил Кехайов, някогашният началник на Българския състезателен тотализатор в Благоевград, евентуално ще бъде назначен за регионален шеф.

През предишния март, Емил Кехайов бе отхвърлен от поста на началник на Югозападна районна дирекция на Българския състезателен тотализатор по заповед на тогавашния състезателен министър Радостин Василев. Отстраненият началник бе член на ГЕРБ.

По-рано през днешния ден, регионалният шеф на Благоевград, Стоян Христов, изиска освобождението си от длъжността с писмо до Министерския съвет, оповестиха от Областната администрация. Христов извършва длъжността на губернатор от края на декември предходната година.

Това се случва в усложнена политическа конюнктура, в която регионални шефове в цялата страна всеобщо подават оставки.

Източникът изясни, че това е опцията за Емил Кехайов да се реалокира на този пост.

Област Благоевград граничи с Република Гърция и с Република Северна Македония и действително територията й съответствува с географския район Пиринска Македония.  Населението й е над 320 хиляди души, а площта – 6 450 квадратни километра, което я подрежда на 3-то място по повърхност в България. В нея се намират 14 общини, като една от тях е от най-известните в планинския туризъм у нас – Банско. Най-големият град и регионален център е Благоевград с население от 74 000 души. Планините я вършат привлекателна за разнообразни типове туризъм.

Инфо: narod.bg

 

Тагове: Емил Кехайов областен управител Благоевград Стоян Христов ГЕРБ спортен министър Радостин Василев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР