Емил Гъргоров, най-добрият плеймейкър на България от времето на Краси

...
Емил Гъргоров, най-добрият плеймейкър на България от времето на Краси
Коментари Харесай

Бадема идва в ЦСКА 1948, ако не подпише с провинциален гранд

Емил Гъргоров, най-хубавият плеймейкър на България от времето на Краси Балъков насам, е на една ръка разстояние от ЦСКА 1948. Бадема ще укрепи отбора на своя другар Валентин Илиев във " В " група, само че при едно изискване. Бадема изчаква завършек на договарянията с първокласен отбор.

Не става въпрос за Септември, където Гъргоров се готви. Юношата на Локо Сф е в диалози с един от провинциалните грандове, разбра OFFNews.

Оперативният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов даде да се разбере, че  очаква Гъргоров по време на представянето на новите попълнения Костадин Хазуров и Милен Кикарин. 

„ Много съм благополучен, че се завръщам за трети път ЦСКА. От няколко дни упражнявам с тима и съм доста впечатлен от всичко – подготвителен развой, условия, спортно-технически щаб. Искам да оказвам помощ на младите футболисти да се развиват и с общи старания да реализираме поставените цели.

Щом съм тук, значи това е моето място. Само един диалог с треньора Вальо Илиев ми беше задоволителен, с цел да приема този тим “, показа Костадин Хазуров.

„ Щастлив съм, че още веднъж се завръщам в ЦСКА. Надявам се, че с Кирил Котев и Коце Хазуров ще помогнем на тима да извърши задачите си. Следя развиването на клуба още от предходната година и съм доста добре осведомен с работата. Сега към този момент и като футболист виждам какъв брой професионално се работи тук. Надявам се, че дружно с младите момчета ще успеем да върнем ЦСКА там, където му е мястото “, разяснява Милен Кикарин.

Помощник-треньорът Йордан Юруков пък показа, че всеки би желал да има състезател като Ангел Грънчов, който тренира с фенския отбор. Утре от 10,30 ч. ЦСКА 1948 играе първа лятна контрола с локалния Септември. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР