Емил Атанасов твърди, че е бил жестоко пребит от представители

...
Емил Атанасов твърди, че е бил жестоко пребит от представители
Коментари Харесай

Мъж от Варна твърди, че е бит от полицаи

Емил Атанасов твърди, че е бил грубо пребит от представители на полицията. Това се е случило във Варна - на бул. " Патриарх Евтимий ", малко след " МакДрайв ".

За случая оповестяват " Глас нюз " и " Афера ". 

От Министерство на вътрешните работи - Варна към момента няма публично мнение по случая.

Той счита да провежда митинг против полицейско принуждение.

Мъжът, който е управлявал мотор, е бил спрян за рутинна инспекция. Тогава се открило, че регистрационният номер на мотора не се вижда поради позицията, в която се е намирал. Последвало словесно напрежение, само че Емил изрично декларира, че не е употребявал прилагателни или псувни, ориентирани към органите на реда. 

" Очаквах развоя на обстановката, като през това време сърфирах в интернет. Бях на няколко метра до полицейската кола. След като изчаках 5 минути, отидох до прозореца на лидера, с цел да схвана какво следва. Полицаят, за който малко по-късно разбрах, че се споделя Владимир Петров Петров, ми сподели да се отдръпна, тъй като съм пречил на сътрудника му. В отговор на това му споделих, че желая да схвана защо става въпрос и какво следва ", споделя Емил.

Атанасов твърди, че е получил второ предизвестие с думите: " Това е полицейско предписание, пречиш на сътрудника! ". Емил обаче още веднъж подчертал, че желае да разбере какво се случва, защото го визира директно. Именно тогава бил нанасен първият удар, твърди мотоциклетистът.

" Последваха още голям брой удари, като през това време аз не съм отвръщал по никакъв метод. След като и водачът на патрулката се включи, ми бяха сложени белезници и бях свален на земята по лице ", прибавя Емил.

Атанасов твърди още, че органите на реда са го ритали гневно в главата и споделя, че вследствие на побоя е получил средни телесни повреди.

" В полицейската кола, на път към районното, ми бъркаха в очите в резултат на което са неузнаваеми. В районното ми пуснаха ток в главата и в слабините, с цел да подпиша документ с погрешно наличие, в който написа, че съм ги бил нападнал, а това е чиста неистина и мъченията, отново споделям, бяха за да ме принудят да го подпиша ", безапелационен е мъжът.

Мотоциклетистът декларира, че е изял постоянен бой и в Първо Районно към ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна. " Буквално бях изтезаван ", споделя още той.

Емил Атанасов показа фотоси, които показват разкървавени му очни ябълки, както и синини под очите.

През 2018 година Атанасов извади кръста на Йордановден.



Под поста му във Facebook обаче го упрекват, че има и регистрации в полицията:



Емил Атанасов дава отговор на тези изказвания:

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР