Емигрантът Иван Гинчев е участникът, който си тръгва от Фермата“

...
Емигрантът Иван Гинчев е участникът, който си тръгва от Фермата“
Коментари Харесай

Футболистът Алек оцеля на дуела в шоуто, връща се при Валерия

Емигрантът Иван Гинчев е участникът, който си потегля от „ Фермата “ довечера, откакто загуби дуела от футболиста Алек. Гинчев, който до момента беше отстранил двама участника от риалитито взе успехите в първите две игри, само че спортистът се активизира и завоюва останалите три. Така с резултат 12:3 точки влюбеният Алек се връща във фермата при гимнастичката Валерия, която била най-големият му тласък.

Дърпане на съперника с въже, изтегляне на тежка каруца през трудности, пукотевица с брадви по цел и лост със 110 кг тежести, бяха единствено част от тестванията, през които минаха двамата дуелисти. На няколко пъти по време на силовите игри емигрантът Гинчев съвсем изгуби схващане от старания. Въпреки остаряла травма на кръста, която се обади още след първата игра, той продължи да се бори за оставане в риалитито.

След загубата си, един от най-мрънкащите участници, съобщи, че фермата е изиграла позитивна роля в живота му и се извини на всички, които е обидил. Когато избягал от цивилизацията бил пред срив, само че двата месеца в риалитито го успокоили. „ Няма запушване, няма нелепости. Ставаш и започваш да чукаш пирони, мозъкът си почива “, изясни лека за напрежението си отпадналият участник. Той беше един от емигрантите във „ Фермата “ и постоянно обясняваше аргументите да напусне страната и да няма желание да се връща в близко бъдеще поради несигурността.

Преди да си тръгне обаче Гинчев дръпна прочувствено слово  за патриотичните си усеща.

„ За мен България не е 4 граници, аз се усещам българин, където и да отида. Родил съм се българин, ще пребивавам като българин, ще умра като българин.  Ожених се за българка, макар че имах опция да се оженя за доста красиви и богати дами. Не българки. Обаче държах да срещна любовта и тя да е българка “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР