Емигрант от САЩ, живеещ в Япония, разказа как днешното земетресение

...
Емигрант от САЩ, живеещ в Япония, разказа как днешното земетресение
Коментари Харесай

Земетресение в Япония „едно от най-продължителните, които съм преживявал“, казва експат, посещаващ роднини

Емигрант от Съединени американски щати, живеещ в Япония, описа по какъв начин днешното земетресение е „ най-дългото “, което е преживявал, и го съпостави с опустошителното земетресение от 2011 година които убиха 18 500 души.

Точно след 7 сутринта тази заран (GMT), земетресения с по-нисък магнитуд връхлетяха японската префектура Ишикава, проправяйки пътя за голям трус с магнитуд 7,6 малко по-късно. Мощната сеизмична мощ изравни постройките, провокира бумтящи пожари и остави неустановен брой поданици в капан под руините на домовете им.

Джефри Хол, откривател и учител, който живее в Токио от 15 години, беше на посещаване семейство в Йокохама, на към 250 благи от епицентъра. За благополучие, заради това, че е толкоз надалеч от мястото на генезис, домът на фамилията му не се тресеше „ мощно “, само че Джефри сподели, че към момента е ужасяващо заради това какъв брой дълго е траял тътенът.

Говорейки с The Mirror от Йокохама, сподели той. „ Въпреки че бях от другата страна на основния остров и къщата не се тресеше мощно, това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР