Емерсон Палмиери се превърна в ябълката на раздора между Челси

...
Емерсон Палмиери се превърна в ябълката на раздора между Челси
Коментари Харесай

Марсилия отказва да върне играч на Челси, докато не получи компенсации

Емерсон Палмиери се трансформира в ябълката на раздора сред Челси и Марсилия, тъй като „ лондончани “ желаят да го върнат предварително от наема, само че французите отхвърлят да го освободят без да получат нужните обезщетения за това, научихме от спортния публицист Фабрицио Романо.

Смята се, че „ сините от Стамфорд Бридж “ са предложили €4 млн. на френския отбор, с цел да може да си върнат левия защитник, само че сумата не покрива условията на клуба.

Емерсон бе счетен за непотребен от Томас Тухел през лятото, макар че бе един от двамата европейски първенци дружно с Жоржиньо. Очевидно германецът е счита, че Бен Чилуел и Маркос Алонсо ще му бъдат задоволителни, с цел да покрият потребностите на отбора от леви бранители, само че британският национал се контузи тежко и ще пропусне остатъка от сезона. Това оставя Тухел само с ветерана Алонсо и затова той си желае Палмиери назад.

Ако Марсилия и Челси не се спогодят допустимо най-скоро, тогава британският отбор ще би трябвало да потърси нови благоприятни условия в академията си, в случай че не желае да влага в нови футболисти на този пост през януари.

OL have turned down three approaches from Chelsea for Emerson Palmieri. They want too keep him until end of the season - not accepting €4m compensation. Tuchel wants Emerson but looks difficult, as of now.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР