Емери: Няма време за празнуване, предстои ни мач на "Олд

...
Емери: Няма време за празнуване, предстои ни мач на "Олд
Коментари Харесай

Емери: Няма време за празнуване, предстои ни мач на "Олд Трафорд"

Емери: Няма време за празнуване, следва ни мач на "Олд Трафорд"
Мениджърът на Арсенал Унай Емери съобщи, че няма време да чества успеха над Тотнъм с 4:2 и към този момент мисли за това по какъв начин да вземе скалпа и на Манчестър Юнайтед в сряда вечерта. Отборът на Емери завоюва дербито на Северен Лондон, като означи три от головете си през второто полувреме.

В сряда на Арсенал им следва още един сложен мач против противник, който обезверено се нуждае от точки. Всички мисли на Емери към този момент са ориентирани към този дуел, който ще се играе на стадион "Олд Трафорд".

"Сега мисля за тази среща. Срещу Тотнъм постигнахме огромна победа, зарадвахме почитателите си, защото това е необикновен мач за тях. За нас също е необикновен, само че това са единствено три точки, както против Борнемут предишния уикенд. Трябва да продължим да вършим работата си. Днес беше значим мач в проект на убеденост в себе си. Знаем какъв брой мъчно е в Манчестър, исторически и изобщо. Смятаме да се подготвим, с цел да покажем колкото може по-класна игра против тях. Ще бъде огромно тестване за нас, само че желаеме да преминем през колкото може повече такива трудности", разяснява Емери, представен от Evening Standard. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР