Емери: Мачът с Ливърпул е тест за прогреса на АрсеналМениджърът

...
Емери: Мачът с Ливърпул е тест за прогреса на АрсеналМениджърът
Коментари Харесай

Емери: Мачът с Ливърпул е тест за прогреса на Арсенал

Емери: Мачът с Ливърпул е тест за напредъка на Арсенал
Мениджърът на Арсенал Унай Емери дефинира конфликта с Ливърпул в събота като тест за напредъка на неговия тим и има вяра, че отборът на Юрген Клоп може да приключи акцията без проваляне. Единственият състав, който е завършвал сезона във Висшата лига без загуба, е точно Арсенал под управлението на Арсен Венгер през 2003/04.

,,Това е доста огромен мач, както за нас, по този начин и за тях. Те са непобедени от началото на сезона и са уверени в своите сили “, стартира испанският ментор.,,Това е голямо предизвикателство и тест за нас, дуел който ще ни покаже къде се намираме във връзка с развиване и какъв брой тъкмо е сериозна разликата посред ни. Тя е ясна, в случай че погледнем към класирането, само че бих желал да видя това и на терена. Вече се изправихме против тях един път през сезона и завършихме наедно 1:1 на,,Емирейтс “ през ноември. Изиграхме добър мач, само че считам, че срещата на,,Анфийлд “ ще е радикално друга от това, което показахме вкъщи “, добави някогашният треньор на Севиля и ПСЖ.

Емери има вяра, че мърсисайдци могат да завършат акцията без проваляне и да повторят забележителното достижение на,,артилеристите “ от сезон 2003/04 при Арсен Венгер.,,В момента те са без загуба и не престават да са непобедени, по тази причина да завършат сезона без проваляне е изцяло допустимо. Играх против Ливърпул със Севиля пред три сезона във финала на Лига Европа. За тях напредъкът е налице. Тогава те бяха отвън Шампионската лига. Това е добър образец за нас, само че ние би трябвало да пожелаваме повече един от различен, с цел да създадем идната крачка. В края на първата половина от сезона ние сме в доста добра позиция. Трябва да продължим този развой и през втората част от шампионата, с цел да се подобрим още повече “, приключи Емери.,,Артилеристите “ са пети във краткотрайно класиране, като изостават на 13 точки от водача Ливърпул и на две от четвъртия в таблицата Челси. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР