Емердейл може да е подразнил, че Кейлъб Милиган предстои драматичен

...
Емердейл може да е подразнил, че Кейлъб Милиган предстои драматичен
Коментари Харесай

Драматичното излизане на Кейлъб от ITV Emmerdale е „запечатано“, тъй като съпругата Руби си отмъщава

Емердейл може да е подразнил, че Кейлъб Милиган следва трагичен поврат, откакто беше изобличен в сапунената стратегия на ITV.

Неговата спекулация със брачната половинка на племенника на Нейт Робинсън Трейси излезе нескрито предходната седмица, което докара до трагичен спор. Семейство Дингъл още веднъж обърна тил на Калеб поради измяната му, до момента в който брачната половинка му Руби Фокс-Милиган наподобява е останала до него.

Кейлъб твърдеше, че с тях е свършено, само че наподобява, че са се помирили на фона на аферата му. След като разкри лъжите му пред Дингълс и вби чеп сред него и фамилията му, Руби се целуна и се сдобри със брачна половинка си, заричайки се да застане до него.

Но феновете видяха, че има нещо в ръкава си Понеделник вечер, когато краят на епизода наближаваше. Руби беше забелязана да търси врага на Калеб Ким Тейт, казвайки му, че желае нейната помощ.

Руби даде да се разбере, че има намерение възмездие, като обезверено искаше да си върне назад на Калеб. Тя помоли Ким да обмисли да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР