Емердейл е готов за опустошителни сцени следващата седмица, когато Том

...
Емердейл е готов за опустошителни сцени следващата седмица, когато Том
Коментари Харесай

Том Кинг от ITV Emmerdale измисля нов болничен план след ужасяващия обрат с Бел Дингъл

Емердейл е подготвен за опустошителни подиуми идната седмица, когато Том Кинг предлага още един нов болничен проект за брачната половинка Бел Дингъл.

Сапунката на ITV се занимава с сюжетна линия за насилствен надзор с героите и почитателите са видели по какъв начин Том изолира и манипулира своята партньорка Бел. Тъй като неговото подло държание се утежни в последно време и той я сложи под наблюдаване, последните епизоди взеха още по-сърцераздирателен поврат, защото Том стана нечовечен.

В идните подиуми тази седмица Бел принуждава Том да получи помощ за държанието му като тя се заклева да го остави на селския ветеринар, обещавайки да промени държанието му. Всичко обаче е част от подлия проект на Том, защото по-късно през седмицата той изрича една болна неистина, с цел да резервира контрола си над Бел.

По време на обзор при доктор с Лиъм Кавана, Том манипулативно хвърля Бел под рейса, когато той вместо това твърди, че Бел е тази с проблемите. Извъртайки болна неистина, Том загатва, че Бел има пробл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР