Емблематичният синоптик Емил Чолаков напусна БТВ не заради конфликт с

...
Емблематичният синоптик Емил Чолаков напусна БТВ не заради конфликт с
Коментари Харесай

Емо Чолаков прибира 5 бона от новата си работа на летището! Напуснал БТВ заради ниско заплащане

Емблематичният синоптик Емил Чолаков напусна БТВ не поради спор с колежката си Натали Трифонова, а само заради ниското си възнаграждание, научи HotArena.

 

Той се е намерил нова, доста по-добре платена работа, в която ще има опция да ползва напълно знанията си по метеорология и геофизика и да ги надгражда.

Емо стартира работа на летище „ София “ и ще е част от държавното дружество „ Ръководство на въздушното придвижване “, като главното му обвързване ще бъде метеорологично обслужване.

Подобна позиция е извънредно значима за въздушния превоз, тъй като при полетите едно от най-съществените неща са точно метеорологичните условия, писа „ Галерия “.

Същевременно работата като метеоролог на летището е извънредно влиятелна, защото изискванията там са доста положителни. Запознати издават, че като чиновник на РВД Емо Чолаков ще прибира 5000 лв. заплата. Освен това всички служащи на летището получават и спомагателни привилегии като безвъзмездни самолетни билети, карти за градския превоз, ваучери за храна и наложителни бонуси за Коледа и Великден.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР