Емблематичният сериал от 90-те години на миналия век „Дързост и

...
Емблематичният сериал от 90-те години на миналия век „Дързост и
Коментари Харесай

Готвят нов сезон на „Дързост и красота“

Емблематичният сериал от 90-те години на предишния век „ Дързост и хубост “ още веднъж ще радва своите почитатели. Сагата за семейство Форестър и тяхната фешън империя, раздирана от кавги, която неотдавна стана на 35 година, ще продължи с нов сезон, оповестиха от телевизия CBS.

„ 35 години и предстоят още доста! #BoldandBeautiful е публично възобновен за още 2 години “, написа в формалната страница на сериала в Instagram. Там най-верните му почитатели могат да видят фотоси на екипа с тортата, чествал в дома на семейство Форестър.

Новият сезон ще излезе на екран през 2023 година, като в него ще вземат участие познати персонажи от историята на една фамилия, която не омръзва на хиляди хора толкоз дълго време. Ерик Форестър (Джон МакКук) и Брук Лоуган (Катрин Кели Ланг) са единствените от първичния каст, които към момента се снимат за сериала.

„ Чудесни вести “, Честити 35 години! С вас съм през цялото време “, разясняват почитатели. И до момента в който някои нямат самообладание да видят още веднъж Брук на екран, други означават, че желаят да видят повече хора от остарелия каст.

„ Преди 35 години в никакъв случай не бих си представял какво ме чака “, сподели Брадли Бел, изпълнителен продуцент и основен сценарист на „ Дързост и хубост “. „ От нашата премиера през 1987 година това беше фантастично пътешестване и необикновено прекарване за всички нас. Нямаше да сме тук, в случай че не беше скъпата поддръжка и преданост на CBS и милиони почитатели по целия свят “, отбелязва още той.

На 24 март CBS ще излъчи специфичен епизод, отдаден на красивата Брук Логан. В него феновете ще си напомнят нейните най-големи любови – пет на брой. Бившите членове на актьорския състав Джак Вагнер, който играеше Ник Мароне от 2003-2012 година, и Уинзор Хармън, който бе Торн Форестър от 1996 до 2016 година, се завръщат за епизода.

Връщайки лентата обратно, продуцентите ще покажат и по какъв начин са се трансформирали стилните трендове и кои са били най-силните моменти на семейство Форестър на стилния подиум.

Премиерата на сапунката е на 23 март 1987 година Тя е най-гледаната дневна драма, продуцирана в Съединени американски щати и света, предавана в 100 страни, с милиони фенове, по данни на CBS.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР