Емблематичната за Пловдив 2019 г. е с мото ЗАЕДНО, а

...
Емблематичната за Пловдив 2019 г. е с мото ЗАЕДНО, а
Коментари Харесай

Музиканти канят Европейската столица „ДА ПЕЕМ ЗАЕДНО!”

Емблематичната за Пловдив 2019 година е с мото ЗАЕДНО, а поп артистът и продуцент ЙОРДАН МАРКОВ кани плодвивчани и гостите на едно запаметяващо се пътешестване из хубостта на българската шлагерна ария.

Само на 25 юни от 20 ч. на лятно кино „ Орфей ” Ви чакат обичани реализатори, които ще наситят с мелодика, с усмивка и хармония, хилядолетния Пловдив. Ще се насладите на обичани български шлагери в нови аранжименти, на изненадващи дуетни осъществявания и всичко това в танцувалната прегръдка на денс студио DEJAVU. Пластичните и елегантни девойки ще бъдат в ефектни театрални тоалети, поръчани особено за турнето. Очакват Ви атрактивни хореографски решения, замисляни по отношение на страстта и внушението на всяка ария. Със сигурност балетът ще внесе доста разноцветност и хубост на откритата сцена под звездите на Пловдив, както и плануваните екрани с внушително аудиовизуално шоу.

Йордан Марков, Стефан Диомов, очарователният квартет „ Петте сезона ” и Драгомир Драганов Ви чакат да пеем ЗАЕДНО.

Организаторът на концерта споделя, че в днешно време е сложна логистика по един подобен концерт, само че единствено с непримиримост и любов към българската ария се работи за идеята да не забравяме известната и мелодична шлагерна музика.

Публиката ще има опцията да взе участие и в атрактивна лотария, премиите за която ще са очила създадени от одобрен български бранд.

Билети можете да намерите на всички каси на Ивентим на цени от 12 до 20 лева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР