Емблематичен бляскав модел, който беше в заглавията през нулата, сега

...
Емблематичен бляскав модел, който беше в заглавията през нулата, сега
Коментари Харесай

Бляскавият модел от нулата е неузнаваем, докато възприема нов стил за работа във фермата си

Емблематичен блестящ модел, който беше в заглавията през нулата, в този момент се радва на изцяло друг живот във фермата си.

Сега Джоуди Марш наподобява надалеч от непристойното си минало като блестящ модел и е сменила блестящите си тоалети с деколтета с комфортно облекло, с цел да работи във фермата си. Бившият модел раздруса доста емблематични визии през годините, в това число носенето на два колана като горнище, с цел да прикрие нейната невзискателност.

Звездата, родена в Есекс, беше обичана на риалити малкия екран и се появи в излъчвания като Celebrity Big Brother, Essex Wives, Back to Reality и Love on a Saturday Night. Тя също попадна в заглавията, когато реши да стартира друга кариера като културист, като се отдалечи от блестящия модел.

Джоди се появява на сцената през 2002 година с появяването си като момиче от трета страница и по-късно се трансформира в фаворитка на таблоидите. Скоро тя се сблъска с Кейти Прайс - която тогава използваше името Джордан - и двойката се радваше на доста пуб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР