Еманюел Макрон си навлече гнева на френската общественост, след като

...
Еманюел Макрон си навлече гнева на френската общественост, след като
Коментари Харесай

Скандална снимка с Макрон разпали Франция

Еманюел Макрон си навлече гнева на френската общност, откакто се снима с двама поданици на Сен Мартен, единият от които сподели междинен по време на сесията. Кадрите бяха направени при визитата на Макрон на карибския остров, унищожен от урагана Ирма предходната година.

Въпреки дъждовното време обиколката на Макрон продължи 5 часа и включи гостувания в разнообразни домове и диалози с хората за живота им след нещастието. Възстановяването в Сент Мартен наподобява надалеч не е свършило, като доста от къщите остават полуразрушени или се нуждаят от ремонт.

Придружаващите президента френски репортери предават, че пиар тактиката на Макрон се объркала, когато той попаднал на двама голи до кръста мъже. Единият от тях му споделил, че е " апаш " и неотдавна е освободен от пандиза. Президентът въобще не се смутил и му дал отговор със съвет да остави престъпното си минало и да вземе присъединяване във възстановителните действия и поправки на острова.

След това почнал да прегръща мъжете и да се си прави фотоси с тях, до момента в който един от тях, без предизвестие, почнал да размахва междинен пръст.

On ne trouve même plus de mots pour exprimer notre indignation.
La France ne mérite certainement pas cela. C’est impardonnable! MLP pic.twitter.com/Lvf2k8cO8S
— Marine Le Pen (@MLP_officiel) September 30, 2018

Опозицията във Франция мигновено вкара в политическа приложимост фотографията и употребява смущаващия миг като опция за съществени рецензии против Макрон. Стигна се до изказвания, че президентът срами страната и към пагубната спекулация " Бенала " прибавя нова - " Аферата с пръста ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР