Еманюел Макрон е написал пикантна книга за любовта си с

...
Еманюел Макрон е написал пикантна книга за любовта си с
Коментари Харесай

Еманюел Макрон написал пикантна книга за любовта си с Бриджит

Еманюел Макрон е написал пикантна книга за любовта си с Брижит Макрон, написа нова биография на френската първа дама, която ще излезе на пазара през седмицата, написа Ройтерс.

В " Брижит Макрон: освободената жена " съседка на Еманюел Макрон от родния му град Амиен споделя, че неговата книга съдържала 300 страници, които тя набирала на пишеща машина.

Говорителка от канцеларията на Макрон отхвърли да разяснява изказванието.

В фрагмент от биографията, появил се в медиите, съседката споделя, че не е запазила копие от книгата, написана от Еманюел Макрон. Тя я разказва като пикантна и леко цинична. В нея имената на основните настоящи лица били сменени, добавя дамата.

Еманюел Макрон се влюбва като младеж в учителката си Брижит от гимназия в Амиен. Там тя преподава френски и управлява учебната театрална натрупа. Еманюел и Брижит се влюбват точно по време на подготовка на една от пиесите, сложени от трупата. Връзката им не е утвърдена от родителите на Макрон, защото Брижит по това време е омъжена майка на три деца. Впоследствие тя се развежда и се дами за Макрон през 2007 година

Макрон в предишното признава, че е написал минимум две книги, само че предходната година пред сп. " Поан " показа, че не би желал те да се разгласяват, тъй като не е удовлетворен от тях. Той е създател и на книгата " Революция ", оповестена по време на предизборната му акция. Запитан дали не съжалява, че не се е посветил на писането, Макрон споделя, че " животът му към момента не е завършил ".

Макрон не е единственият политик, който написа. Настоящият министър председател на Франция Едуар Филип е съавтор на книгата " В сянката ", политически трилър, цялостен и с доста буйни подиуми.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР