Емануил Лазаров, собственик на заведението в столичния квартал Павлово“, което

...
Емануил Лазаров, собственик на заведението в столичния квартал Павлово“, което
Коментари Харесай

Бизнесменът с потрошено заведение: Страхувам се за живота си и този на семейството

Емануил Лазаров, притежател на заведението в столичния квартал „ Павлово “, което беше потрошено, разяснява в студиото на утринния блок на бТВ версията си за станалото. Той сподели, че се опасява, както за живота си, по този начин и за фамилията си и показа, че има брачна половинка и три деца.
Лазаров съобщи изрично, че не е имал в никакъв случай желание случилото се да бъде прикрито от Министерство на вътрешните работи. Коментарът му бе по отношение на това, че е измамен от шефа на заведението, че е подаден сигнал на полицията. Той описа, че барманите са алармирали на СОТ и от там са запитани дали да се изпратят патрулки. Думата патрулки е станала причина за объркването, изясни Емануил Лазаров.

На въпрос дали познава мъжете, потрошили заведението, той отговори, че най – евентуално те са част от клиентите. По думите му, посредством тях той е получил обръщение, което е предадено на органите на реда.

Лазаров разкри и по какъв начин съдружникът му е желал да го измами. Той обаче отхвърли да назове името на колегата си и изясни, че то е известно на Министерство на вътрешните работи и обществото.

Относно протичащото се сред тях, предприемачът съобщи, че той и съдружникът му са в интервал на разлъка, само че в никакъв случай не е предполагал, че по този начин ще се развият нещата. Лазаров описа, че два дни след погрома е получил известие от Търговския указател, в което се споделя, че са входирани документи като задачата е да му бъде откраднат бизнеса. Сред документите е имало имитации, сподели той.

Емануил Лазаров разкри, че със съдружника му са дружно от над 10 години, част от фамилията му е и е кръстник на децата му.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР