Емануела – смятана за Кралицата на провокацията, но и за

...
Емануела – смятана за Кралицата на провокацията, но и за
Коментари Харесай

Емануела – студент по екология: Ще уча, не да вися по кафенета!

Емануела – считана за Кралицата на провокацията, само че и за Булката дезертьор, в този момент изненада всички като разгласи, че е станала студент по екология.

" Предпочитам да изучавам, в сравнение с да си изгубвам времето по кафета ", настоя тя.

" По времето на карантината нямаше какво да се прави, изпадаш в едно бездействие и безсмислие. Иска ти се нещо да правиш, въпреки всичко ние сме доста дейни в нашата специалност, а аз обичам да изучавам ", показа Емануела какво я е подтикнало да стане студентка.

Родителите на певицата желали тя да следва медицина, а не да се занимава с музика.

" За родителите ми беше тематика табу - имаше интервал, в който не ми приказваха, тъй като съм избрала да стана певица ", показа Емануела пред bTV, която взема решение да им потвърди, че и с нейната специалност човек може да е сполучлив.

Певицата бе безапелационна, че не е имала проблем с неприлични оферти от мъже около специалността й - за нея не е мъчно да ги отрязва: " Аз приказвам доста и мъжете ги е боязън да ме заговарят, в случай че флиртуват с мен, е отдалеко ".

Според нея хората на изкуството постоянно са самотни и всеки има своята полуда, само че признава, че от скоро до себе си има мъж.

" Човекът, който е в сърцето ми, има извънредно възприятие за комизъм и с цел да избягам от клишетата, ще кажа, че когато му кажа: " Обичам те ", той ми отвръща с: " Ядох, да! ", показа певицата.

" Аз не съм доста веществен човек. И с 2, и с 200 може да се живее. Най-щастливите ми години са били, когато не съм имала доста ", сподели тя, само че въпреки всичко призна, че и тя като всяка жена обича да пазари в скъпи магазини, само че не счита, че това е най-важното в живота.

" Семейството и децата са най-важното за мен, кариерата може да изчака ", споделя Емануела, която е родила огромният си наследник едвам на 18 години.

Емануела е една от най-работещите певици сега, а пандемията се отразява съществено на техния отрасъл.

" Не считам, че е хубаво да се затварят здрави хора. Нека се остави този отрасъл да живее и да потърсим проблемите на други места ", съобщи тя.

Певицата показа, че няма никакви връзки с бащата на дребния си наследник. Радва се, че от тази връзка се е родило прелестното й дете, само че с татко му няма планове да възвръща контакт.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР