Емануела се опитва да се върне при милионерския наследник Димитър

...
Емануела се опитва да се върне при милионерския наследник Димитър
Коментари Харесай

Емануела иска обратно при Динев

Емануела се пробва да се върне при милионерския правоприемник Димитър Динев, с който щяла да бъде обвързвана вечно. Певицата, която пуска нова ария, дава отговор на въпроси на почитатели и разгласи, че богаташът е мъжът на живота й и демонстрира най-мачовски качества. „ Разделихме се с Елвиса поради изневери! В сърцето ми е имало единствено един мъж и това в никакъв случай не е бил той. Винаги съм с бащата на детето си! "обясни Емануела в обществените мрежи, която по принцип не прави диалог с фенове в обществените мрежи.



От известно време насам изпълнителката с изумрудени очи крие ревниво персоналния си живот, не приказва за себе си и околните си, а от няколко дни се любува на морските талази край Слънчев бряг в компанията на приятелки и сътрудника й Илиян.


"С Елвиса сме разграничени от дълго време, бяхме единствено другари, само че нищо повече! Той е човек на живота, изневерите и купоните, няма по какъв начин да бъда с подобен човек съществено. Спирам да давам отговор на сходни въпроси ", добави изпълнителката.



Въпреки разлъката си с бащата на второто си дете Димитър Динев двамата са в топли връзки и дружно празнуват всички празници на общото си дете - Митко, като Емануела в никакъв случай не е изключвала да си дадат нов късмет с Динев. "Не укривам, че той е огромната ми обич. Имахме чудесна връзка, от която се роди прелестното ни дете ", отсича неколкократно певицата.


Припомняме, че Емануела роди при започване на 2015 година втория си наследник Димитър-младши. Само няколко месеца по-късно родителите на бебето се разделиха, а по-късно певицата се оплака, че таткото не се грижи задоволително за бебето. Единствената по-сериозна връзка на Емануела след Динев е с Мартин Николов, по-известен като Елвиса.



Двамата се събираха и разделяха, а поради нея той влезе и във "ВИП брат ". Години по-късно стана ясно, че повода за променливите им връзки са непрекъснатите му изневери.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР