Емануела показа впечатляващ нов тип гърди, които за радост на

...
Емануела показа впечатляващ нов тип гърди, които за радост на
Коментари Харесай

Емануела развя нови бомби и мистериозен татус

Емануела сподели впечатляващ нов вид гърди, които за наслада на дребни и огромни разноски в чалготека в Студентски град в столицата, видя HotArena.

Вероятно певицата си е направила коледен подарък, тъй като до момента не криеше чак толкоз обилна гръд и новата облага несъмнено накланя везните в нейна изгода в борбата за най-секси фолк певица. Експерти с натъртено око преценят, че  от всяка страна са налети най-малко по 450 кубика силикон. Но там се вижда и още една облага. Фолк певицата си е направила татуировка, която е разположила тъкмо сред двете гърди. Телесната рисунка съставлява букви със  завъртян шрифт, само че с невъоръжено око са нечетивни. Изпълнителката в никакъв случай не е била любителка на татусите и по тази причина е изненадващо, че е решила да нашари тялото си. Феновете  предполагат, че става въпрос за имената на синовете й, защото надали певицата ще увековечи името на мъж върху тялото си.

„ Не съм за слаби мъже! Тежка им пристигам и кантарът на комплексите им се чупи ”, С  това просветление посрещна 2020 година Емануела. Фолк певицата  разгласява картичка с горния текст и хвърли в размисъл доста представители на мощния пол. Дали и кой мъж или мъже засяга фурията на Пайнер с новогодишните си мисли, не излиза наяве, написа " България Днес ".  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР