Емануела подари яхта, но само под формата на торта на

...
Емануела подари яхта, но само под формата на торта на
Коментари Харесай

Емануела подари яхта на сина си

Емануела подари яхта, само че единствено под формата на торта на сина си Мити, който стана на 7 години, видя Hotnews.bg . За детското празненство не се появи татко му-милионерския правоприемник Димитър Динев, който други години присъстваше на празника на сина си. Явно последните откровения на певицата, която крепко подлага на критика някогашния си, са ядосали Динев, който беше на купона за 5-годишнината на. Малкият Мити към този момент е възпитаник и прекара персоналния си празник със съученици и другари в зала в празненство център, забавляван от аниматори.

Детското празненство наподобява скучно, а залата наподобява по-скоро на заседателна, а в нея липсва както декорация, по този начин и въодушевление. Малкият рожденик също не чества на макс и гледа страснато, вместо щастливо.Hotnews.bg при помня, че родителите на рожденика претърпяха дълга правосъдна драма за правата над него.

Динев преди година разгласи, че е осъдил някогашната си, само че по този начин и не взе детето при себе си. За него се грижи главно майка му. „ То детето към този момент е отгледано, той в най-трудните моменти не е бил до мен. Те мъжете почват да ги желаят децата, когато са пораснали, мислят си, че по този начин ще санкционират майката.

При едни естествени връзки би трябвало да каже: „ Дай да се разберем какъв брой време детето ще е при теб и какъв брой при мен. Аз не желая да отнемам детето от татко “.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР