Емануела не е съгласна с решението на вицепремиера. Поп фолк

...
Емануела не е съгласна с решението на вицепремиера. Поп фолк
Коментари Харесай

Емануела Е Бясна! Певицата Скочи Срещу Валери Симеонов!

Емануела не е съгласна с решението на вицепремиера. Поп фолк изпълнителката, както и доста други нейни колежки, постоянно гостуват точно в тези противозаконни заведения. Ако Симеонов ги затвори приходите на поп фолк певиците несъмнено ще намалеят. Може би точно това е породило гнева на Емануела. „ Много значимо, ще отворят Бедрум и Какао в Гърция и никой няма да върви на Сл. бряг и скапания Влас! “, избухна поп фолк изпълнителката в обществената мрежа Facebook. „ Още по добре, ще вървим в Гърция, най-малко храната е вкусна и не носи болести! “, написа още Емануела.

Потребителите в обществената мрежа обаче поддържаха Валери Симеонов, а не поп фолк изпълнителката. „ Аз се надявам да забрани чалгата като цяло и да би трябвало да се изнесете в Гърция не да ходите единствено “, написа консуматор във Facebook профила на Емануела.

„ Тези заведения не дават отговор на никакви условия от закона. Те заемат повърхност по 1,4 дка и се водят преместваеми обекти. Това са едни противозаконни градежи. Като структура съставляват молове. Те са от железни детайли. По никакъв метод не дават отговор на Закона за устройство на територията. Направени са без градивен план. Никой не може да подсигурява здравината на тези големи структури “, съобщи Валери Симеонов.

Емануела избухна в обществената мрежа против Валери Симеонов сн. Инстаграм

Ще бойкотира ли в действителност Емануела родното Черноморие и ще забегне ли в чужбина, или това са единствено думи, следва да забележим. Логично е обаче поп фолк изпълнителката да брани заведенията, в които изкарва прехраната си, въпреки те да са противозаконни и рискови.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР