Емануела май пак е нещастна в любовта, издават статусите й

...
Емануела май пак е нещастна в любовта, издават статусите й
Коментари Харесай

Емануела: Влюбена съм в луд

Емануела май отново е нещастна в любовта, издават статусите й във фейсбук. „ Хората бясно влюбени, а аз влюбена в вманиачен!”, изненада тези дни пайнерката с самопризнание в обществената мрежа. Хитовата изпълнителка не издаде детайлности за кой тъкмо мъж са ориентирани откровенията й, тъй че феновете й още гадаят, написа "Уикенд ".

Не от дълго време Емануела призна, че се е разделила за следващ и май финален път с предприемача Мартин Николов. Това си проличава и от статусите, които непрекъснато пуска. Любовните разочарования на певицата личат и по избора й нови планове. В сектора, а и феновете, към този момент се майтапят, че във всяка ария на Емануела има по една клетва. А в някои и по повече. Като да вземем за пример в баладата „ Пожелавам ти”, която показа в края на предходната година.

В нея певицата пожелава на лирическия воин „ като камък” да тежи на сърцето му. И още: „ Без да пиеш, желая да залиташ. Bсеки ден за мене да питаш. С моето име всяка да наричаш. И да съжалиш че си жив. Да ти дотрябвам, аз ти пожелавам”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР