Емануела, която наскоро в чат с фенове разкри, че последното

...
Емануела, която наскоро в чат с фенове разкри, че последното
Коментари Харесай

Емануела мъсти на Елвиса с песен

Емануела, която неотдавна в чат с почитатели разкри, че последното й гадже й изневерявало, разгласи, че пуска нова ария, разбра Hotnews.bg. Тя ще бъде възмездие за Мартин Николов-Елвиса, тъй като носи провокативното заглавие „ Мамино синче”. Известно е, че майката на Елвиса е една от най-търсените и заможни нотариуси у нас Мариета Николова, а двамата със сина й имат мощна връзка.

Явно с цел да отмъсти на Елвиса, Емануела реши да пусне тази нова ария, а не парчето „ Направо в коша ", както бе дала обещание. „ Знам, че Ви дадох обещание да пусна "Направо в коша ", само че.....Ви сготвям доста крепко парче със заглавие "Мамино синче ", а каква друга изненада съм Ви приготвила с нея, в случай че знаете”, разгласи изпълнителката в инстаграм. Припомняме, че преди време тя показа, че Мартин, който има славата на плейбой, й изневерил, само че тя не му се сърди, само че май това не е тъкмо по този начин.

Междувременно с неуспех стартира делото против маниакално влюбения в нея софиянец, който я преследва от години. Оказа се, че той е нередовно свикан - не е бил открит, с цел да му бъде връчена призовката и по тази причина нито той, нито негов юрист се появиха в правосъдната зала. Емануела беше представлявана от юриста си и откакто изтече времето по закон, съдията насрочи правосъдно съвещание за 22 юни.

През това време ответникът би трябвало да бъде открит, даже и да се крие, с цел да му бъде връчена призовката. Обвинението против него е за осъществено закононарушение по член 144а, алинея 1 от Наказателен кодекс – за това, че в продължение на повече от година редовно следил певицата, заплашвал я, като с дейностите си възбудил състоятелен боязън у нея за живота и здравето й.

фотография:инстаграм емануела
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР