Емануела, която наскоро отбеляза 41-я си рожден ден разсипа водещата

...
Емануела, която наскоро отбеляза 41-я си рожден ден разсипа водещата
Коментари Харесай

Емануела пя с дупка на з*дника


Емануела, която неотдавна означи 41-я си рожден ден разсипа водещата на предаването „ Животът по автентичен случай “ Алекс Сърчаджиева.

 

Ако би трябвало да обобщим изявлението, то ще го определим като бисер до бисер и по-късно самопризнание.

 

Емануела споделя, че преди време подписала продуцентския контракт без знанието на родителите й. След като научили й се разсърдили и не й говорили в продължение на 4 години, само че на нея въобще не й пукало. Дори се нахъсвала сама, че желаят да й спрат кариерата.

 

Не липсват нахалници, които й досаждат, само че тази преживелица й се е запечатала – свалял я някакъв шишко, който въобще не харесвала. Накрая му споделила, че като седне, шкембето му опира в капачките и в случай че би трябвало да си легне с мъж като него, то по-добре преди този момент да я убият.

 

Разбира се не липсват и гафове – неотдавна пяла на присъединяване с гащеризон, подарен й от другари за рождения ден. Качвайки се на сцената обаче усетила, че тоалетът й се сцепил откъм гърба, само че нямало какво да направи и пяла с дупка на з*дника.

 

Не се тормозила, че е родила на едвам 20 години, защото бабата и дядото помагали в развъждането на сина й. Пропусна да спомене, че бащата на първия й мъж въобще не се появил на сватбата им. За сметка на това пък компенсира с разкрития за бащата на дребния си наследник. Споделя, че в този момент като огледа Димитър Динев и се чуди в какво тъкмо се е влюбила.

 

Твърди, че преди 8 години, когато била с него, бил друг – лъчезарно момче и огромен мъжага. Не живеел в България и нямал това въздействие от фамилията си, което имал откакто се прибрал. Според нея, когато се е родил синът им, Димитър Динев-старши изпаднал в меланхолия. Признава, че все пак той е мъжът, който е обичала най-вече.

 

Любопитен факт е, че тя надалеч не е обичаната певица на майка й. Истината е, че родителката й обожава Емилия.

Източник: Уикенд



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР