Емануела изненадващо се появи на хаус парти в Bedroom beach.

...
Емануела изненадващо се появи на хаус парти в Bedroom beach.
Коментари Харесай

Цял Слънчев бряг въздиша по тези две кръшни и секси румънки СНИМКИ 18+

Емануела изненадващо се появи на хаус празненство в Bedroom beach. Фолкзвездата показва забележителен интерес към противоположния род и се забавлява цяла нощ в паметната дискотека. Тя обаче не можа да скрие изненадата си от атрактивните танцьорки в клуба.

Най-голямо усещане й направиха двете румънки, за които приказва цялостен Слънчев бряг. Това са Daniela Ella и Roberta Alyssam. Те се оказаха едни от най-сексапилните хубавици и ухажвани дами в клуба. Причината е повече от ясна - изкусителните им танци и визия, по които въздишат всички мъже Сред почитателите им ненадейно попадна и синеоката Емануела, написа "Флагман ".

Тя изгледа шоуто на двете мацки от "първия ред ", като цяла вечер не спря да ги снима и приветства.











Даниела е от град Клуж- Напока в северозападна Румъния. Тя е модел и танцьорка. "Ella " е псевдоним и на румънски значи "красива " и "мила ". Заедно с Роберта от няколко години танцуват в най-големите и съвременни клубове в Европа. Ежедневието им е извънредно натоварено и в случай че не пътуват със аероплан, с кола или с друго транспортно средство, то значи са на сцената. Буквално за седмица те могат да бъдат в Турция, Франция, Слънчев бряг, Хърватска, Ибиза и Италия.

Танцуват близо 4 часа на сцената всяка вечер. Определят себе си като „ магнит за мъжки погледи “, а изкусителните танци са тяхна запазена марка. Единственото място, на което са постоянно усмихнати и щастливи, това е сцената.

И двете са меко казано пристрастени към татуировки, само че от дълго време са спрели да броят къде и какъв брой имат. Даниела стартира да танцува преди близо 10 години. Тогава тя се мести да живее в столицата в Букурещ. Още през цялото време сама шие костюмите си и в случай че не успее да си купи театрални дрехи, просто си го подготвя сама. Отделя толкоз време на костюмите си, колкото и на подготовките в залата. Роберта е едвам на 20 години.

На 6 години стартира да тренира спортни танци. На 16 години към този момент танцува в 3 от най-големите клубове в Букурещ. Превърнала е танците в изкуство, само че същинската и фикс идея са татусите. Мъжете постоянно я питат какъв брой е висока, тъй като е над 180 см.

Другият въпрос, който постоянно й задават е какъв брой дълго може да издържи да танцуват. Твърди, че е същински представител на зодия Телец, с всички свои плюсове и минуси. Няма да се изненада в случай че един ден се научи сама да татуира.
 Daniela Ella и Roberta Alyssam
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР