Емануела изненадващо се появи на хаус парти в Bedroom beach.

...
Емануела изненадващо се появи на хаус парти в Bedroom beach.
Коментари Харесай

Вижте горещите танцьорки, които изумиха Емануела

Емануела изненадващо се появи на хаус празненство в Bedroom beach. Фолкзвездата показва забележителен интерес към противоположния род и се забавлява цяла нощ. Тя обаче не можа да скрие изненадата си от атрактивните танцьорки в клуба. Най-голямо усещане и направиха двете румънки, за които приказва цялостен Слънчев бряг. Това са Daniela Ella и Roberta Alyssam.



Те се оказаха едни от най-сексапилните и ухажвани дами в клуба. Причината е повече от ясна - изкусителните им танци и визия, по които въздишат всички мъже в Bedroom, а измежду почитателите им ненадейно попадна и Емануела. Тя изгледа шоуто на двете мацки от "първия ред ", като цяла вечер не спря да ги снима и приветства.



Даниела е град Клуж- Напока в северозападна Румъния. Тя е модел и танцьорка. "Ella " е псевдоним и на румънски значи красива и блага. Заедно с Роберта, от няколко години танцуват в най-големите и съвременни клубове в Европа. Ежедневието им е извънредно натоварено и в случай че не пътуват със аероплан, с кола или с друго транспортно средство, то значи са на сцената. Буквално за седмица те могат да бъдат в Турция, Франция, Слънчев бряг, Хърватска, Ибиза и Италия. Танцуват близо 4 часа на сцената всяка вечер.



Определят себе си като „ магнит за мъжки погледи “, а изкусителните танци са тяхна запазена марка. Единственото място, на което са постоянно усмихнати и щастливи, това е сцената. И двете са меко казано пристрастени към татуировки, само че от дълго време са спрели да броят къде и какъв брой имат.


Даниела стартира да танцува преди близо 10 години. Тогава тя се мести да живее в столицата Букурещ. Още през цялото време, сама шие костюмите си и в случай че не успее да купи неща, просто си го подготвя сама. Отделя толкоз време на театралните си облекла, колкото и на подготовките в залата.

Роберта е едвам на 20 години. На 6 годинки стартира да тренира спортни танци. На 16 години към този момент танцува в 3 от най-големите клубове в Букурещ. Превърнала е танците в изкуство, само че същинската и фикс идея са татусите. Мъжете постоянно я питат какъв брой е висока, тъй като е над 180 см. Другият въпрос, който постоянно и задават е какъв брой дълго може да издържи да танцуват. Твърди че е същински предатавител на зодия Телец, със всички свои плюсове и минуси. Няма да се изненада в случай че един ден се научи сама да татуира.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР