Емануела излезе от къщата на Биг Брадър, но продължава да

...
Емануела излезе от къщата на Биг Брадър, но продължава да
Коментари Харесай

Емануела скочи на Преслава-била тъпа

Емануела излезе от къщата на Биг Брадър, само че продължава да следи изкъсо какво се случва под покрива на Големия брат. Във вчерашния лайв името й бе упомената поради спора с Цецо. Напомняме, че двама се джафката съществено, като гримьорът я обвиняваше, че е развела половин България, а изпълнителката му отвръщаше, че е част от обслужващия личен състав. Враждата бързо затихна, откакто приятелят на певицата влезе в къщата и Цецо подви опашка.

Вчера Преслава изрази мнението си, че двама бързо ще не помнят проблемите си и още веднъж ще бъдат другари, а гримьорът ще продължи да се грижи за визията на зеленооката певица. Тези думи на младата майка обаче вбесиха Емануела, която изригна в обществените мрежи и разгласи, че сред нея и Цецо всичко е завършило.



Тя не пропусна да ухапе задочно Преслава, като разгласи, че тя не става за коментатор, тъй като е тъпа, за разлика от Кулагин. Явно обаче Емануела е била прекомерно ядосана, тъй като е написала семейството на Валентин с правописна неточност. Не за първи път Преди и Еми влизат в спор. Докато добричлийката бе бременна, Емануела снима клип, в който реже косите на жена, която съвсем наподобява на Преслава. Тя от дълго време е бодил в очите на Емануела, която за следващ път влезе в открита война с колежката си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР