Емануела държи на семейните традиции. Изпълнителката на Аре, дърпай спазва

...
Емануела държи на семейните традиции. Изпълнителката на Аре, дърпай спазва
Коментари Харесай

Емануела пази традициите на баба си

Емануела държи на фамилните обичаи. Изпълнителката на „ Аре, дърпай ” съблюдава всички традиции на празниците, които е научила от баба си, видя HotArena.

„ За мен Коледа е фамилен празник, макар че модерните изследвания споделят, че Исус Христос не се е родил на 25 декември. Без значение, това е един прекрасен мотив, в който да бъдеш със фамилията си, да си разкажете някакви неща... От моята баба, Бог да я елементарни, съм се научила, че фамилията е доста значимо, макар че при мен не ми се получи, колкото и да ми се искаше ”, споделя Емануела с усмивка.

Певицата добави, че се стреми да съобщи на двамата си сина традициите, които е научила от баба си, написа Уикенд. Емануела бе подготвена месец по-рано за празниците и нямаше самообладание да зарадва околните си с дарове и положително въодушевление. Хитовата пайнерка през смях си напомни, че предходната година дребният й наследник Димитър изискал барабани от Дядо Коледа, а в този момент нищо не желал. „ Зааяви ми, че единствено малко желае да си почине у дома. Не знам от кое място го е чул, може би от мен ”, показа през смях Емануела. Тя попитала дребния си наследник дали е написал писмо на Дядо Коледа, а той отвърнал: „ О, не, нямах време ”. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР