Емануел Луканов вече 7 години е част от щаба на

...
Емануел Луканов вече 7 години е част от щаба на
Коментари Харесай

Емануил Луканов: Готов съм да водя Черно море

Емануел Луканов към този момент 7 години е част от щаба на Черно море като асистент. В мача против Етър Велико Търново точно той ще би трябвало да води тима след признатата оставка на Георги Иванов. Не е ясно, дали Луканов ще води "моряците " за непрекъснато или единствено за този дуел, само че в предаването "Преди кръга " той изрази убеденост, че е подготвен за предизвикването.

Георги Иванов подаде оставка, одобриха я

"Засега просто би трябвало да се реагира за идния мач. Това, което сме говорили е тъкмо и съответно за идния мач с Етър. Нямаме ангажименти, няма съответни проекти. Нещата се случиха доста бързо. С оглед идния мач би трябвало да се реагира по някакъв метод и това са били нашите диалози с ръководителите ", съобщи Луканов.

"Има ли резултати, значи си си приключил работата. Но имам лиценз, имам всички документи да повеждам даже националния тим на България. "

"Може би нямам тази процедура, която е нужна на всеки треньор, само че аз не познавам треньор, който да е изгубил мач на доктрина, там всички печелим мачовете. Нямам опита на терен, само че към този момент седма година съм в професионалния мъжки футбол, натрупал съм познания, имам някакви хрумвания, в случай че се осъществят, значи сме си свършили работата по най-хубавия метод. "

"Победа. Може да е в 90-ата минута, само че е нужна победа. Това е методът да излезем от този психически проблем. Това ще желая да предам на момчетата ", добави Луканов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР