Емануел Луканов върна Етър в Първа лига, но не е

...
Емануел Луканов върна Етър в Първа лига, но не е
Коментари Харесай

Етър може да е с нов треньор в елита

Емануел Луканов върна Етър в Първа лига, само че не е ясно дали ще продължи да води тима. Специалистът не може да се оплаче от предложения сега, а осведомени настояват, че имал и три предложения от чужбина. Едната от тях била от Италия и е много сериозна, оповестява " Мач Тедеграф ". Договорът му с " виолетовите " изчита на 15 юни. Етър и

Луканов водят диалози, само че на този стадий няма нищо съответно от страна на " болярите ".
 Етър - Спартак (Плевен) 3:0 в мач от Втора лига
Етър отпразнува завръщането в елита с погром над Спартак

" Болярите " се забавляват

Луканов поддържа положителни връзки в Италия, където има опит като футболист. По време на кариерата си той е играл за Перголетезе, Киари, Кастелана и Нуова Веролесе, където е оставил отлични усещания с изявите си. У нас Луканов е бил помощник-треньор в Черно море и Берое. При " моряците " той работи в продължение на 9 години като в този интервал асистира на Стефан Генов, Никола Спасов, Адалберт Зафиров и Георги Иванов.

Има опит и в чужбина. Луканов два пъти бе асистент на Ивайло Петев. Първо в Ал Кадисия от Саудитска Арабия, а по-късно и Ягелония.

Той пое Етър през предходната година и съумя да завоюва промоция от първия си опит.

Близки до него настояват, че избира да остане в родния си град и да води " болярите " в елита. " Тук му е сърцето ", настояват те. В последна сметка обаче и управлението на Етър би трябвало да покаже, че прави оценка напъните му.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР