eMAG Black Friday, дългоочакваното шопинг събитие на годината, ще се

...
eMAG Black Friday, дългоочакваното шопинг събитие на годината, ще се
Коментари Харесай

Тази година eMAG Black Friday ще бъде на 18 ноември

eMAG Black Friday, дълго чаканото шопинг събитие на годината, ще се организира на 18 ноември 2022 година Клиентите ще имат опция да се възползват от добре познатите преимущества на акцията, включващи разнородни продуктови категории, изненадващи артикули и специфични предложения, които ще се доставят и от " склада на бъдещето " - оборудван с новаторски роботи логистичен център на eMAG покрай Букурещ - в Джойта, Румъния.

" Започнахме подготовката за eMAG Black Friday още през лятото, дружно с търговците от нашия eMAG Marketplace. Тази година за пръв път ще доставяме от усъвършенствания ни с нововъведения логистичен център, оборудван с най-съвременни технологии, които ни разрешават да бъдем още по-ефективни и продуктивни. Подготвили сме се на всички равнища - предложения, услуги, технологии, разнородни способи за заплащане и доставка - и сме уверени, че клиентите ще имат едно първокласно потребителско преживяване, " споделя Силвиу Гугуи, шеф на eMAG България.

На равнище група компанията интензивно влага в технологии за възстановяване на потребителско преживяване и сигурността по време на целия развой на извършване на покупки онлайн - от поръчката до доставката. Обновеният логистичен център на eMAG е оборудван със смарт лавици и съвременни роботи след инвестиция в софтуерни нововъведения, която доближава 43 милиона евро. " Складът на бъдещето " има 1500 чиновници, 10 км транспортна лента, 432 робота вид совалка и робот за подбиране с потенциал на обработка 500 продуктови единици/час, което усилва над 4 пъти потенциала за култивиране на поръчки. Логистичният център е подготвен да поеме доставки за българския eMAG Black Friday, като по този метод клиентите ще могат да се възползват от оптимална организация за своите поръчки, включваща и над 3000 точки за приемането им (куриерски офиси, клоновете на Български пощи и автоматизираните денонощни пощенски станции easybox). На групово равнище акцията се обезпечава и с 4,3 милиона евро спомагателни вложения в технологии - сървъри, хостинг, облачни услуги и други.

Още от старта си у нас eMAG Black Friday притегля клиенти, които вършат първите си стъпки в онлайн извършването на покупки или на платформата и откриват преимуществата на положителните предложения и необятната гама артикули, налични където и да се намират. Това е и комерсиалното събитие, при което се виждат настоящите трендове в електронната търговия. Тази година упованията са ориентирани към продължаващо увеличение на картовите заплащания, което подтиква цифровата стопанска система и отразява нарасналото схващане на преимуществата на електронната търговия от страна на потребителите. Прогнозите са също за нашарване на пазарската количка с артикули от разнообразни категории и за повишаване дяла на поръчки, направени през мобилното приложение на компанията.

Миналата година известността на Black Friday доближи до 96,9% от цялото градско население в България, като над седем от 10 българи имаха намерение да купят най-малко един артикул по време на акцията (според изследване на Kantar).

На Black Friday 2021 на eMAG.bg бяха регистрирани поръчки на 382 хиляди броя артикули на обща стойност 55,9 млн. лева Над 74% от визитите на платформата бяха направени през мобилни устройства, а потребителите добавяха в пазарската си количка приблизително 3 продукта от разнообразни категории (50% нарастване по отношение на 2020 г.).

 Снимка: eMAG

Материалът е възложен от eMAG.bg.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР