Ема Уотсън се завърна на червения килим! Всъщност актрисата се ...

Ема Уотсън се завърна на червения килим! Всъщност актрисата се

След двугодишно отсъствие: Ема Уотсън впечатли на червения килим

Ема Уотсън се завърна на аления килим!
Всъщност актрисата се появи на зелен килим след двугодишно неявяване от светските среди . В неделя, 17 октомври, 31-годишната звезда се присъедини към Кейт Мидълтън, принц Уилям и други звезди за раздаването на първите награди Earthshot в Лондон . Това беляза и първото публично обстоятелство , на което Уотсън участва от декември 2019 година.
Чакането макар че сигурно си заслужаваше, защото Ема сподели жанр и мисъл за природата. Тя се появи на зеления килим, носейки бяла рокля с флорални елементи и гол тил , която беше направена от 10 рециклирани рокли. Дизайнът се отличаваше с асиметрична форма и дълъг тюл, а марката е Oxfam – организация, която цели да разреши на повече дами да импровизират в основаването на тоалети и да покажат своето въображение. Ема съчета роклята с черни панталони и черни ботуши.
 Ема Уотсън
Снимка: Getty Images
Актрисата беше видяна на открито през май месец, когато посети аптека в Лос Анджелис дружно с приятеля си Лео Робинтън. Малко по натам Уотсън разяснява и клюки по отношение на приключването на кариерата ѝ в киното . „ Скъпи почитатели , клюки по отношение на това наистина ли съм сгодена, или не, наистина ли кариерата ми е приключила, или не постоянно ще циркулират и са метод да накарат повече хора да кликнат върху публикациите . Ако имам вести , давам обещание ви, че ще ги споделя с вас “, написа Ема в Туитър.

Тя добави , че затишието към персоналния и професионалния ѝ живот означава, че прекарва пандемията като повечето хора – готвейки, грижейки се за околните и правейки всичко допустимо да не популяризира вируса, който към момента визира доста хора .
 Ема Уотсън
Снимка: Getty Images
Ема Уотсън беше част от раздаващите наградите по време на обстоятелството Eartshot. Всеки един победител получи по 1,4 млн. $ за свое предложение, с което да се разрешат казусите на природата. Сред петимата първенци бяха Ема Томпсън и Дейвид Ойелово. В допълнение към това групата Coldplay направи осъществяване , щадящо природата, като токът им беше създаден от 60 велосипедисти.

Източник: tialoto.bg