Ема Уотсън се снима за корицата на британския Vogue и

...
Ема Уотсън се снима за корицата на британския Vogue и
Коментари Харесай

Ема Уотсън пред Vogue: Щастлива съм, че се отказах от актьорството

Ема Уотсън се снима за корицата на английския Vogue и описа пред изданието какъв брой се радва, че е спряла да се занимава с актьорство.


Според актрисата, откакто се е отказала от актьорската си кариера, тя се е почувствала доста по-свободна. Уотсън показа, че от време на време имала възприятието, че героите, които играе на екрана, са " доста по-истински " от нея.

" Толкова се веселя, че се отхвърлих от актьорството. Чувствам, че имам собствен личен глас, креативно пространство и независимост, каквито нямах преди: станах по-самостоятелна. Толкова се веселя, че си разреших да се отпусна от хода на нещата за малко, да не знам какво ще се случи по-нататък. Като знам къде се озовах в този момент, не бих разменила свободата си за нищо ".

Ема сподели, че като се е фокусирала върху себе си, е придобила нова позиция към Холивуд, където непрекъснато е заобиколена от красиви и сполучливи хора. Според нея всичко това няма значение, в случай че не си удовлетворен от себе си, когато камерите не са ориентирани към теб.

Тя добави, че с помощта на отхвърли си от кариера е съумяла да откри време за доста значими неща: да вземем за пример учи креативно писане в Оксфорд. " Тъй като кариерата ми се разви доста бързо, решението да отделя време за тези неща ми се стори доста значимо ", сподели тя.

В момента актрисата не се е снимала във филми от четири години: последният игрален филм, в който Ема Уотсън се е снимала е " Малки дами " на Грета Гервиг. Сега тя се концентрира върху образованието си. Освен това актрисата е отворила компания за произвеждане на алкохолни питиета дружно с брат си./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР