Ема Томпсън е наградена с Ордена на Британската империя. Отличието

...
Ема Томпсън е наградена с Ордена на Британската империя. Отличието
Коментари Харесай

Инфантилизирането е един от най-големите проблеми на съвремието - ЕМА ТОМПСЪН

Ема Томпсън е наградена с Ордена на Британската империя. Отличието е самопризнание за блестящата й кариера.

Независимо, че холивудските й функции са в продукции с високи пазарни индикатори, тя подхожда доста изборно към функциите, които приема да играе.

Сценаристката на „ Разум и усеща “ продължава да написа и играе…

Известна със своята интелектуалност, изисканост и остроумие, въпреки и упреквана от критиците в превзетост, тя не се опасява да насочва своето духовитост против самата себе си…

Ема Томпсън е една от десетте артисти, номинирани от Академията в една година по едно и също време за достиженията им в поддържаща и основна роля в два разнообразни кино лентата. Пази своите статуетки „ Оскар “ в банята.

Освен това преподава британска литература в Кеймбридж.

Не е моя виновността, че има такава огромна разлика сред бедните и богатите. Вината е на ръководещите. Аз желая да пребивавам в друг свят. Не подобен, в който да се разсънвам с признателност, че имам с какво да нахраня щерка си.

Изглежда, че младите актриси са подложени на напън да наподобяват по избран метод. Те наподобяват еднообразно. И фотосите им постоянно са обработват на фотошоп за рекламите на всевъзможни типове артикули. Трябва да поддържат тези характерни моделски стандарти, а в случай че стъпят на аления килим, би трябвало да се движат и да се обличат като модели. Мисля, че натискът е ужасяващ.

Да бъдеш жена, не значи да бъдеш мъж с фуста. Трябва да се измислят нови истории, нови модели.

Всяка жена, която твърди, че ненавижда тялото си или не харесва избрана част от него, в действителност показва тип женомразие. Не бива да се вършат сходни обществени изявления.

Много красиви дами са извънредно досадни, тъй като всичко, за което могат да мислят е по какъв начин наподобяват.

Мисля, че мъжете и дамите би трябвало да седнат и да приказват за секс почтено и намерено. Липсата на връзка е извънредно проблематична.

Всеки проблем, дребен или огромен, в фамилията стартира с неприятна връзка. Някой не слуша добре.

Децата не се нуждаят толкоз от съвет, едвам бъдат изслушвани. И освен с половин ухо.

Майка ми не одобряваше високите токчета. В резултат, по този начин и не се научих по какъв начин да отивам на висок ток, а това се трансформира в най-голямата ми фантазия. Сега, несъмнено, щерка ми има два чифта.

Виждам хора, които желаят да стартират живота си още веднъж и още веднъж. Иска ми се да им кажа просто да спрат и да опознаят по-дълбоко това, което към този момент имат, да последват и опознаят следствията от решенията, които към този момент са взели.

В брака първите 20 години човек поставя основите на връзката, и едвам по-късно стартира да си прекарва добре.

В един миг браковете умират, само че след това се възраждат. Научете се да не се притеснявате, когато наподобява, че една връзка се разпада: тя ще се възвърне, в случай че продължавате да мислите за нея. Връзката, която имам през днешния ден с моя брачен партньор е изцяло друга от тази, която имахме първоначално, когато се срещнахме. Но тъкмо това й е очарователното на любовта.

Мисля, че инфантилизирането на нашето потомство е един от най-големите проблеми на съвремието. Хората желаят да са на 35, когато са на 50 и това ме кара да се замисля: за какво? Защо не желаят да са на годините, на които са и просто да се оправят добре с това?

Не мога да претърпявам тази нова просвета на моментната популярност.

Ако достигнете до моята възраст, няма по какъв начин сърцето ви да не е било разбивано доста пъти. Не е доста мъчно да извадите от някой ъгъл на сърцето си малко от тази горест и да си поплачете.

Ужасите са литературния род, който ме нервира. Не мога да ги възприема. Добре, плашат ме. Книгите за самопомощ имат същия резултат.

Бях отгледана от извънредно остроумни хора, на които им се е налагало да се оправят с доста компликации – заболявания и смърт; хора, със податливост да се кикотят на погребения.

Бръчките ми са добър щит.

В началото, прекарвах доста време, с цел да попреча на възрастни сластни мъже да вкарат езика си в устата ми. Така беше… Смяташе се за обикновено да те тормозят и непрестанно прахосвахме силата си против тези прасета, вместо да я използваме за кариерата и живота си.

Аз съм по-възрастна и се нуждая от време за себе си, с цел да мечтателствам света, природата и да се веселя на брачна половинка ми и на двете ми деца. И почтено казано, като се има поради наличието на някои филми и какъв брой са редки забавните функции за съвсем 60-годишни дами, избирам по-малко да фотографирам и да играя героини, които са съответни на моите убеждения.

Обичам да проучвам идиота в мен.

Най-лошото ми качество е нетърпението.

Не можете да си визиите какво задоволство може да се получи от хвърлянето на къс в лицето на някого.

Наистина е тъжно и не ми се желае да го споделям, само че в действителност избирам хората, които са страдали в живота си. Те са по-мили.

Много ми е мъчно да си простя, когато изгубя хладнокръвие. Усещам го като неуспех. Успявам да съм спокойна в рецесии, в лицето на гибелта и във всевъзможни мъчителни обстановки. Никога не изпадам в нервности, което е доста мазохистично от моя страна.

Понякога ще имаш едно, различен път друго. Никога няма да имаш всичко едновременно, това не е добре за теб.

Осъзнах че, че във всички велики истории, даже и с щастливо продължение, постоянно има нещо тъжно.

Мисля, че хората не схващат, че да си безпаричен значи, че би трябвало да работиш всеки ден от заран до вечер, единствено с цел да оцелееш. Битува някаква концепция, че бедните хора по през целия ден лежат и нищо не вършат.

Аз съм безбожник. Предполагам, че можете да ме наричате либертариански анархист. Смятам, че религията е основана, с цел да всява боязън и съмнение. Аз нямам доверие в Бог и в действителност намирам религията за обезпокоително откритие. Обидена съм от някои от нещата, които са написани в Библията и Корана и съм подготвена да ги опровергая.

със сър Антъни Хопкинс

с Даниъл Дей Луис

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР