Ема Томас и Кристофър Нолан се утвърдиха като звезди във

...
Ема Томас и Кристофър Нолан се утвърдиха като звезди във
Коментари Харесай

Как Кристофър Нолан и неговата университетска любов Ема Томас се „влюбиха от пръв поглед“ през първата си нощ в общежитието – и се превърнаха в неудържимо филмово дуо

Ема Томас и Кристофър Нолан се утвърдиха като звезди във филмовата промишленост. Но зад целия искра стои скромна любовна история (виждана дружно през 2002 г.)

Роден в Лондон на татко британец и майка американка, Нолан чете британска литература в University College London (UCL), избирайки учебното заведение поради неговите уреди за основаване на филми.

Той не знаеше, че UCL ще го докара до любовта на живота му - Ема Томас, която е родена в Лондон, само че прекарва известно време в Близкия изток като дете вследствие на работата на татко си в държавната работа.

Въпреки че са били на разнообразни курсове (Ема е изучавала антична история), точно в техните общежития е сложена сцената за тяхната романтика.

Те бяха настанени в едни и същи общежития през 1989 година и продължиха да провеждат кино прожекции като част от работата им с филмовото общество на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР