Ема Стоун казва, че съжалява, че си е направила груба

...
Ема Стоун казва, че съжалява, че си е направила груба
Коментари Харесай

Ема Стоун съжалява, че е накарала Тейлър Суифт да се пошегува на Златните глобуси след отговора

Ема Стоун споделя, че съжалява, че си е направила груба смешка с близката си другарка Тейлър Суифт на Златните глобуси след остра реакция от страна на почитателите на певицата.

35-годишната жена беше интервюирана зад кулисите, откакто завоюва премията за най-хубава кино актриса в комедия или мюзикъл за Бедни неща на холивудската гала предишния месец, и се опита да си пусне смешка, откакто й беше заложен неправилен въпрос от кореспондент. „ Не знам дали забелязахте, само че когато спечелихте, Тейлър Суифт ви даде големи овации. Знаеш ли, какво мислиш за това, че тя се радва на твоята победа? “ — попитаха те, което накара Ема да отвърне със подигравателен отговор.

„ Каква дупка, прав ли съм? “ — иронизира тя, до момента в който другите публицисти се смееха. „ Познавам я от съвсем 20 години, тъй че съм доста благополучен, че беше там. Тя също беше номинирана довечера, тъй че съм доста благополучен, че беше там, само че каква дупка. След като се сблъска с яростна реакция от страна на Swifties, носите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР