Ема Стоун и Дейв Маккери са една от най-харизматичните, но

...
Ема Стоун и Дейв Маккери са една от най-харизматичните, но
Коментари Харесай

На кого кръсти дъщеря си Ема Стоун

Ема Стоун и Дейв Маккери са една от най-харизматичните, само че и най-тайнствените холивудски двойки. Дълго време откакто стана ясно, че двамата към този момент са родители, не се знаеше нито полът, нито името на бебето.
 Ема Стоун, Дейв Маккери и раждането на първото им дете
Ема Стоун стана майка

Все още не се знаят детайлности

Трябваше да минат два месеца, с цел да стигнат до медиите повече детайлности. По някакъв метод данните от акта за раждане на момиченцето са стигнали TMZ, които разкриват информацията.

Според акта за раждане, звездата от La La Land и брачният партньор ѝ, който е сценарист на известното предаване Saturday Night Live, са станали родители на момиченце на 13 март. То се е родило в болница Cedars Sinai в Лос Анджелис.

Името, което щастливите родители са дали на щерка си, е Луис Джийн Маккери. При избора на името вършат усещане две неща - второто име на бебето е същото като Ема Стоун - Джийн. А баба ѝ се споделя Жан Луис.

Това момиченце има шанса да е кръстено на две мощни дами, написа Hollywood Life.

Слуховете за бремеността на актрисата потеглиха няколко месеца откакто беше разкрито, че Дейв и Ема са се оженили на загадка гала по време на карантината. Двойката в действителност в никакъв случай не удостовери бременността и не приказва обществено за нея.
 Eма Стоун, Дейв Маккери и имало ли е загадка женитба
Тайно ли се омъжи Ема Стоун

Актрисата май има и още приятни изненади

Единственото удостоверение на обстоятелството, че нещата сред тях вървят повече от добре, пристигна т Дейв, който през декември 2019 година разгласява в Instagram снмика, на която са двамата усмихнати, а Ема демонстрира прелестния си годежен диамантен пръстен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР