Елза Парини, която е главен редактор на сайта LifeOnline.bg разбива

...
Елза Парини, която е главен редактор на сайта LifeOnline.bg разбива
Коментари Харесай

Елза Парини захапа Мегз: Продавачката на китайски джунджурии няма вкус, чувство за стил и уют

Елза Парини, която е основен редактор на уеб страницата LifeOnline.bg разрушава на пух и прахуляк шивачката Миглена Каканашева. Елза за разлика от ежедневните платени пи ар изявления, с които продавачката на китайски дрънкулки залива мрежата, много тъкмо и хапливо разказва Миглена.

Миглена Каканашева се самопровъзгласи за дизайнерка, и звезда от обществените мрежи. И може и да е по този начин, екипът на LifeOnline.bg няма желание да ревизира маниите за великолепие на продавачката на китайски дрънкулки.

Едно обаче е очевидно, Каканашева няма усет, възприятие за жанр и уют. Шивачката от Раковски живее на квартира в лускозен хотел. Още при пагубното си присъединяване в „ Черешката на тортата “ наш кореспондент видя намачканите пердета в хотелската квартира на стилистката.

Сега при следващо включване от своята бърлога за предаването на Гала „ На кафе “ виждаме, че Мигленчето не си е взела записка и към момента не изгладила завесите си. Какво може да ни приказва този факт? Пишман шивачката няма жанр, не се грижи за жилището си, въпреки и да е чартърен, възпитава младите си почитатели, който не са малко, на безгрижие, мързел и … баба ми би употребила един израз, който не съм сигурна дали знаете - „ палачорство “. Изразът идва от североизтока и значи:

палачор

1. Мърляч, мръсен човек.
2. Човек, който не чисти на работното си място, който не подрежда и не привежда нещата в ред.

"Като палачор си - нито чистиш, нито подреждаш. "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР