Елвиса се пусна в чат с последователите си в Интаграм

...
Елвиса се пусна в чат с последователите си в Интаграм
Коментари Харесай

Мартин Елвиса от „Игрите” отвърна на удара на Емануела и Моника

Елвиса се пусна в чат с почитателите си в Интаграм и дава отговор на техни въпроси. Естествено най забавни бяха тези, които му зададоха за фолк певицата Емануела и напусналата по здравословни аргументи силиконовата Моника.

Но като същински благородник той не употребява груби думи и обиди, само че въпреки всичко се усещаше известна злост и към двете.

Единия въпрос гласеше: ”В какви връзки си с Моника? Двете с Емануела са се сдушили? ”, на което Елвиса отвърна: „ Ситуацията е дръж едната, удари другата … плен смях! ”

Следващия въпрос засегна връзките на Мартин Николов с фолк певицата: „ В какви връзки си с Емануела? ”, а той   изтръска: ”Тя не заслужава да е в каквито и да е връзки с мен! ”

Последва нов въпрос за любовния живот на милионера като го запитаха има ли жена до себе си: ”Имаш ли жена сега, а той отсече: След последната мисля да бездействам известно време! ”

Любопитните почитатели не се задоволиха единствено с това и зададоха ново запитване: „ Нямаш ли другарка най-малко и с Емануела не сте дружно,  нали? ”, последва още един въпрос има ли връзки с Моника, а Елвиса сподели, че не поддържа никакви с нея и Моника и Емануела са си близки.

И няма по какъв начин да е откакто миската го назова лукавец, клеветник и двуличник обществено в изявление.А Емануела изтръска, че е и коцкар.

Автор: vbox7.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР