Елвис ще се завърне през 2024 г. Кралят на рокендрола

...
Елвис ще се завърне през 2024 г. Кралят на рокендрола
Коментари Харесай

Елвис Пресли ще се завърне на сцена, но този път като холограма

Елвис ще се завърне през 2024 година Кралят на рокендрола ще дебютира в Обединеното кралство със завладяващо преживяване, което ще показа персоналния и публичния му живот, като цялото зрелище ще приключи с епично шоу. По-късно тази година почитателите на Елвис Пресли ще могат да видят цифрова версия на Краля в действителен размер, като тя за първи път ще свири на сцена в Обединеното кралство. Покойната американска музикална суперзвезда ще бъде върната към живот от английска компания. Layered Reality ще употребява най-съвременните технологии за изкуствен интелект и холографска проекция, които ще създадат това прекарване допустимо.
Самият Елвис в никакъв случай не е изнасял концерти в Обединеното кралство, тъй че премиерата на това неизмеримо прекарване в Лондон е извънредно специфична. Уникална опция е да можем да изведем Елвис на сцената под формата на холограма.
Андрю Макгинес, основен изпълнителен шеф на Layered Reality

Наследниците на Пресли са дали достъп до хиляди персонални фотоси на артиста и часове домакински видеоматериал. Фирмата твърди, че те са употребявани за основаване на " невиждани до момента " осъществявания. Шоуто е озаглавено " Еволюцията на Елвис " и уредниците споделят, че то ще разреши на почитателите да се бъдат " на милиметри " от целия живот на Краля. Концертът ще покаже целия витален път на Пресли. Той ще се организира на към момента неназовано място в центъра на Лондон, а сходни представления са планувани и в Лас Вегас, Токио и Берлин.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР