Елвира се радва искрено, че е била част от първия

...
Елвира се радва искрено, че е била част от първия
Коментари Харесай

Елвира от „Ергенът“ : Виктор бе най-класният

Елвира се радва откровено, че е била част от първия сезон на шоуто. Тя споделя, че нейният сезон е бил най-недраматичният. Не е очаквала да види сходен край както тази година и не крие, че е останала разочарована.

„ Все отново три месеца чакахме да забележим по какъв начин Алек си потегля “ – коментира  брюнетката, която след края на шоуто откри любовта на живота си.

Тя е разочарована от това, че той нямаше доблестта да се изправи против девойките, а най-брутално им остави видео известие. И на всичко от горната страна не съжалява за стореното. Опитва се да влезе в неговите обувки, само че не може.

Елвира се пита за какво като е взел решението да не се обвързва с нито една от тях, продължава да ги целува и да им дава напразни очаквания.

Тя не може да съпостави Виктор с Алек. Според нея първият ерген е посочил класа и какво е да си благородник. Въпреки че не е бил сигурен, не е избягал и не се е подиграл с възприятията на девойките.

„ Видяхме действителността, в която живеем “ – споделя още.

Елвира се запомни в първия сезон на „ Ергенът “, като показа, че още е девствена. Е, няма и помен от стеснителната госпожица, която незабавно след шоуто откри любовта.

Риалити звездата е подхванала сериозна крачка с обичания си и към този момент плануват бъдещата си женитба, откакто се сгодиха.  Девойката има връзка с юноша на име Алекс.

Изтчоник: marica.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР