Елвира Краснобаева и Ева Брезалиева ще представят България на последната

...
Елвира Краснобаева и Ева Брезалиева ще представят България на последната
Коментари Харесай

Елвира Краснобаева и Ева Брезалиева ще представят България на световната купа в Милано

Елвира Краснобаева и Ева Брезалиева ще показват България на последната за сезона Световната купа по художествена гимнастика в Милано (Италия), която ще се организира от петък до неделя.

Краснобаева направи голямо усещане още в първата си година при дамите. През март тя стана шампионка в многобоя при дебюта си на Световната купа в Гърция, а предишния месец взе бронз на лента на Европейското състезание в Будапеща. Брезалиева завоюва няколко медала от Световната купа този сезон. Нейното най-високо класиране е второ място в многобоя на Купата в Гърция, трето на обръч и четвърто с топка.

Домакините от Италия ще бъдат показани от международната шампионка в многобоя от София 2022 София Рафаели. В Милано ще взе участие и златната медалистка в многобоя от шампионата на планетата във Валенсия Даря Варфоломеев (Германия), както и 22-годишната олимпийска медалистка Алина Харнаско (Беларус).

За Украйна ще се състезават 20-годишната Виктория Оноприенко и 16-годишната Таисия Онофричук. ПолякинятаЛиляна Левинска, която завоюва сребърен орден на бухалки на Европейско състезание през първата си година при дамите, е сложена на пето и шесто място в класирането на Световната купа надлежно за лента и бухалки и ще се надява да промени позициите в Милано.

Елжана Таниева (Казахстан) и Тахмина Икромова (Узбекистан) също се спорят за оценките в Милано.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР