Елтън Джон каза на почитателите си, че ще останат в

...
Елтън Джон каза на почитателите си, че ще останат в
Коментари Харесай

Елтън Джон се сбогува: Оставате в ума, сърцето и душата ми

Елтън Джон сподели на феновете си, че ще останат в " мозъка, сърцето и душата " му при закриването на последния концерт от прощалното му международно турне, който бе в Швеция в събота вечер.

От 2018 година 76-годишният реализатор, музикант и създател на песни обикаля света с шоуто си " Farewell Yellow Brick Road " и вторият концерт в Теле2 Арена в Стокхолм бе последната от 330-те дати в турнето. Мегазвездата сервира запаметяващ се театър, траял два часа и половина, в който извърши 23 от шлагерите си, смени четири впечатляващи костюма, а фронтменът на " Колдплей " Крис Мартин изпрати изненадващо обръщение на признателност за всичко, с което Елтън Джон е подкрепял други актьори през кариерата си.

В присъщия си блестящ жанр изпълнителят на " The Rocket Man " се появи на сцената с черен смокинг с червени, сини и сребърни пайети по реверите и с чифт червени слънчеви очила и откри шоуто с " Bennie And The Jets ". Преди да запее " Border Song ", той посвети осъществяването на починалата Арета Франклин, записала кавър на песента през 1972 година, и я назова " кралицата на соул музиката ". Последваха наелектризиращи осъществявания на " Tiny Dancer ", " Have Mercy On The Criminal ", " Rocket Man ", както и прочувственото показване на " Candle In The Wind ", която Джон изпя през 1997 година на погребението на Даяна, принцеса на Уелс, предават организациите.

Певецът отдели време, с цел да благодари на бенда и на екипа, с който работи по прощалното си турне и посвети на тях и на фамилията си песента " Don`t Let The Sun Go Down On Me ". Последното осъществяване от програмата бе на " Saturday Night`s Alright For Fighting ", когато златни конфети се изписаха на сцената и върху публиката. Извикан на бис, Елтън Джон се върна на сцената за още няколко осъществявания. Между тях по видеовръзка се включи Крис Мартин, който бе на концерт с " Колдплей " в Гьотеборг.

" Искаме да кажем, всички ние тук, всички актьори, които обичаш, и вдъхновяваш и на които помагаш - обичаме те толкоз доста, по този начин признателни сме за всичко, което си правил за нас ", сподели фронтменът на " Колдплей ". Той го приветства и за работата на фондацията за битка със СПИН, за поддръжката за ЛГБТ общността, за приноса му в света на модата и на музиката. " Много те обичаме, щастливо пенсиониране, ще ни липсваш доста ", сподели Мартин.

Елтън Джон се обърна към публиката си след осъществяванията с думите: " Имах най-прекрасната кариера, невероятна. 52 години чиста наслада от музиката, какъв късметлия съм, че мога да изсвирвам?! Но нямаше да съм тук, в случай че ви нямаше всички вас. Вие купувахте синглите, албумите, компактдисковете, билетите за концертите, а знаете какъв брой обичам да изсвирвам и пея онлайн. За мен да изсвирвам и пея за вас беше кръвоносната ми система и вие бяхте превъзходни - благодаря. Никога няма да ви не помни. Имал съм толкоз доста концерти, по какъв начин мога да не помни?! Вие сте в мозъка, и в сърцето ми, и в душата ми, благодаря толкоз доста ". Елтън Джон удостовери, че повече " в никакъв случай няма да бъда на турне ", само че разкри, че може да направи нещо " еднократно " в бъдеще.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР