Елтън Джон издаде дигитално за първи път Scarecrow и пет

...
Елтън Джон издаде дигитално за първи път Scarecrow и пет
Коментари Харесай

Елтън Джон пусна шест свои песни за 74-ия си рожден ден

Елтън Джон издаде цифрово за първи път " Scarecrow " и пет песни от сбирката " Elton: Jewel Box " за 74-ия си рожден ден, който звездата означи на 25 март, заяви Contactmusic.com, представен от dir.bg.

Песента " Scarecrow ", с която стартира дългогодишното му съдействие с Бърни Топин през 1967 година, както и " Holiday Inn ", " Keep It A Mystery ", " Smokestack Children ", " Two Of A Kind " и " Conquer The Sun " към този момент са налични на огромните стрийминг платформи.

В известието си за дигитализирането на песните Елтън Джон приказва за " необузданото странствуване " с Бърни Топин през миналите 50 години и споделя, че е било огромен шанс " да се намерят ".

" Scarecrow " постоянно ще има особено място в сърцето ми и аз знам, че Бърни усеща същото. С тази ария стартира всичко. Годината в локдаун ни обезпечи време да се върнем обратно и да размислим - да преоткрием тази ария, когато съставях " Jewel Box ". Всичко, което се случи в кариерите ни и другарствата, които започнаха от този миг, са забележителни " - написа Елтън Джон.

Във връзка с празника на Елтън Джон BBC 4 излъчи повторения от паметни излъчвания с Елтън Джон от архивите си.

Колекцията " Elton: Jewel Box " беше пусната в продажба през ноември предходната година. Тя съдържа 60 неиздадени до тогава песни от архивите на Елтън Джон.

Елтън Джон е казвал неведнъж, че не би постигнал нищо без текстописеца и продуцент Бърни Топин. Двамата са работили дружно по повече от 30 албума и бяха въведени в Залата на славата на създателите на песни през 1992 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР