Елтън Джон е с “ограничено зрение след тежка очна инфекция.

...
Елтън Джон е с “ограничено зрение след тежка очна инфекция.
Коментари Харесай

Елтън Джон е с “ограничено зрение

Елтън Джон е с “ограничено зрение " след " тежка очна зараза ". Това излиза наяве от обява на самия 77-годишен артист в Instagram. 
Музикалната легенда разкри в Instagram, че през лятото е имал тежка очна зараза, която за жалост го е оставила единствено с лимитирано зрение на едното око. 

„ Лекувам се, само че това е извънредно муден развой и ще отнеме известно време, преди зрението да се върне към засегнатото око. Толкова съм признателен на отличния екип от лекари и медицински сестри и фамилията ми, които се грижиха толкоз добре за мен през последните няколко седмици ”, добавя сър Елтън Джон, предава БНР. 

Множество звезди дадоха отговор на поста с пожелания за триумф на артиста с лекуването, в това число стилната дизайнерка Донатела Версаче. Тя написа: „ Не бързай и се съвземи, Елтън. Ще бъдем тук и ще чакаме да се върнеш, когато си здрав и подготвен. “ 

Наскоро беше оповестено, че документалният филм " Elton John: Never Too Late " ( " Елтън Джон: Никога не е прекомерно късно " ) ще има своята европейска премиера на тазгодишния Британски кино фестивал в Лондон.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР