Елтън Бранд ще бъде част от Филаделфия за трети път

...
Елтън Бранд ще бъде част от Филаделфия за трети път
Коментари Харесай

Бранд отново в Сиксърс, но в далеч по-важна роля

Елтън Бранд ще бъде част от Филаделфия за трети път откогато е в НБА, само че този път ще бъде в много по-важна роля. След като игра за Сиксърс от 2008 до 2012, както и през 2016 година, в този момент 39-годишната някогашна звезда ще се заеме с част от баскетболните интервенции на организацията, тъй като ще заеме позицията на общоприет управител.

По информация на ESPN, Бранд е оставил извънредно усещане по време на интервютата и е показал отлична визия и проект за развиване и израстване на тима, което е спечелило управлението. Двукратният участник в Мача на звездите има опит в мениджмънта, тъй като заемаше същата позиция, само че в тим от Лигата за развиване, който е благосъстоятелност на Фили - Делауеър.

“Elton Brand is just an incredible player, incredible person.... I think it’s a great fit.”

- @steve21smith on the 76ers' move to hire Elton Brand as GM#GameTime pic.twitter.com/PjEWI1uKN8
— NBA TV (@NBATV) September 19, 2018
Бранд бе едно от най-стабилните тежки крила в цялата лига, най-много по време на престоя си в Лос Анджелис Клипърс (2001-2008), а в НБА е играл още за Чикаго, Далас и Атланта. Има 1058 мача в постоянния сезон с 15.9 точки, 8.5 битки, 2.1 асистенции и 1.7 чадъра междинни индикатори в тях, до момента в който в плейофите е играл в 40 мача, в коиот се регистрира с 12.6 точки, 6.3 битки, 1.6 асистенции и 1.6 чадъра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР